Η Ταβέρνα Μελίστα, έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εστίασης, μπορεί να αναλάβει να οργανώσει για εσάς, το τραπέζι του γάμου, της βάφτισης ή κάποιας άλλης εκδήλωσης. Σε ένα χώρο δίπλα στη θάλασσα, ιδανικό για το καλοκαίρι, μπορείτε να απολαύσετε, παρέα με τους καλεσμένους σας, νόστιμα πιάτα με άριστη εξυπηρέτηση.

Η αυλή της ταβέρνας, μπορεί να διατεθεί για εκδηλώσεις μέχρι 200 – 250 ατόμων. Με δέντρα και τέντες που προστατεύουν από την βροχή ή τον ήλιο, σε χώρο που μπορεί να οργανωθεί με το πλάνο που θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα.

Η κουζίνα μας διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και σύγχρονα μηχανήματα εστίασης, που μπορούν να εξυπηρετήσουν μεγάλο όγκο επισκεπτών σε πολύ λίγο χρόνο, διατηρώντας πάντα την ποιότητα των γεύσεων. Το έμπειρο προσωπικό μπορεί να σας εγγυηθεί, την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Αφήστε μας να σας προτείνουμε συνδυασμούς πιάτων και γεύσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μαζί το μενού της εκδήλωσής σας. Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση του χώρου, σε συνεργασία με εσάς, ενώ μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις για την μουσική κάλυψη της εκδήλωσής σας ή ακόμα και για την διασκέδαση των παιδιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να οργανώσουμε μαζί την εκδήλωση σας.