Οι ενοικιαζόμενες βίλες βρίσκονται ένα χιλιόμετρο έξω από το χωριό σε ένα παραθαλάσσιο οικισμό. Είναι χτισμένες σε ένα σημείο μοναδικής ομορφιάς πάνω στην θάλασσα.

Περιτριγυρίζονται από πράσινο και λουλούδια. Τα πανέμορφα παλιά πλατάνια προσφέρουν την αξεπέραστη σκιά και δροσιά τους το καλοκαίρι και μια απαράμιλλη ομορφιά τον υπόλοιπο χρόνο. Μερικά βήματα μπροστά τους βρίσκεται μια μικρή ήσυχη παραλία όπου μπορείτε να απολαύσετε το κολύμπι αλλά και τα καλοκαιρινά σπορ. Στον πανέμορφο κόλπο Σκάλωμα, ο όμορφος οικισμός, προσφέρεται για την καθημερινή σας βόλτα.

Ανατολικά βρίσκεται η Παναγίτσα, μικρές εκκλησίες αφιερωμένες στην Παναγία ανάμεσα στα πλατάνια και τους ευκαλύπτους. Καθίστε κάτω από τα δέντρα και απολαύστε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

Σε απόσταση 1 χιλιόμετρο βρίσκεται το χωριό Μαραθιάς που προσφέρεται για τις καθημερινές σας ανάγκες ( ψώνια – φαγητό – νυχτερινή διασκέδαση). Μπορείτε επίσης να ζήσετε την Ελληνική φιλοξενία μέσα από τις γνωριμίες και τις δραστηριότητες των κατοίκων.

Μπορείτε εύκολα να βρείτε βίλες σπίτια διαμερίσματα που να πληρούν τις προϋποθέσεις για ευχάριστη διαμονή όλους τους μήνες του έτους, για τις χειμερινές και τις καλοκαιρινές αποδράσεις